keys....
-
By: din kibod

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-Aug-2006 10:23 Email | Share | | Bookmark
Bukit Bendera.......

 
 
 
View all 9 photos...
Bukit Bendera.... Kibarkan Jalur Gemilang... Sempena Bulan Kemerdekaan...

Lama dah tak update.... seb baik tak kena delete .....
Dah janji ngan kwn nak update nih... so kenalah update walaupun amik masa berbulan bulan....



Wednesday, 8-Feb-2006 07:18 Email | Share | | Bookmark
Penang Bird park.....

 
tgh melepak
anak itik tok wi
View all 17 photos...


Dah lama tak update fotopages nie...

Bukanya malas nak update.. cuma masa tak mengizinkan (alasan )

Taman Burung... sebenarnya dah lama dengar & teringin nak menjejakkan kaki ke tempat nie.. tapi apakan daya masa tak mengizinkan hehe... (masa lagi ) So sempena cuti hari minggu aritu aku pun me'rajin'kan diri utk pergi ke tempat nie (sebenarnya dah tak tau nak kemana lagi).. Tempat yg menarik, banyak spesis-spesis burung yg aku tak pernah lihat... ada gak yg pertama kali aku dengar namanya (kebanyakanya nama saintifik)... tempat yang sesuai untuk membawa keluarga beriadah... cuma aku rasa harga tiket masuk terlalu tinggi... RM 15 untuk dewasa dan RM 6 untuk kanak2.... (baik g zoo, macam2 binatang leh tgk)... Apa pun yang penting aku gembira pada masa tu... sebabnya... adelerrrrrr...

*Selamat Menyambut Tahun Baru Hijrah..... (sori lambat wish... bz.. )


Saturday, 8-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Perjalanan Masa Balik Kampung

 
 
 
View all 9 photos...


Monday, 15-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

jam 6.00
coastal highway kearah jambatan pulau pinang
7.30 malam
View all 5 photos...
Traffic Jam

Antara perkara2 yang aku paling tak suka dalam hidup.... tetapi perkara inilah juga yang sering aku lalui dalam hidup terutamanya apabila terpaksa melintasi Jambatan Pulau Pinang setiap hari. Banyak perkara yg boleh menyebabkan kesesakan berlaku di jambatan walaupun sesetengahnya kelihatan seperti perkara yg amat remeh. Kereta rosak, tayar pancit, kenderaan bergerak perlahan, kerja2 penyekenggaraan, hujan dan banyak lagi perkara perkara yang boleh menyebabkan kesesakan berlaku di Jambatan terpanjang di Malaysia ini yg boleh dikatakan terlalu sensitif dengan keadaan persekitaran.. Kesesakan paling teruk yang pernah aku alami di Jambatan ini adalah pada tahun lalu apabila terperangkap selama 4 jam tanpa bergerak kerana telah berlaku satu kemalangan yg melibatkan Lori Kontena. Pada masa itu hanya dua perkara sahaja yg boleh dilakukan, sama ada bersabar atau terjun laut.. Namun sebenarnya kesesakan lalulintas jugalah menyerlahkan tahap kesabaran dan kesopanan rakyat malaysia ..




Sunday, 17-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

putra perdana
mandi best nih...
masjid putra
View all 8 photos...
Putrajaya....Pusat Pentadbiran Negara...
Antara tempat yg paling menarik dan moden di Malaysia dari segi senbina dan landskap... ini lah kali ke-2 aku sampai ke putrajaya nie... ... (kali pertama dengan boss so takleh nak jalan lebih2...) kali nie pun tak dirancang sbb tujuan utama kami datang ke kl nie adalah untuk menghadiri majlis perkahwinan sahabat lama kami.. Mulanya kami merancang singgah di putrajaya petang Ahad sebelum pulang ke PP... senang sikit nak shoot view2 menarik kat putrajaya tu... malangnya petang tu KL hujannnnnnnnnnnnnnnnn..... uwaaaaaaaaaaaaaa... so terpaksalah kami menunggu hujan reda.... lebih kurang jam 8 or 8.30 baru kami sampai di putrajaya... tu pun masih lagi hujan renyai2... takpelah.. yg penting sampai juga... walaupun ujan, ramai gak pengunjung putrajaya nih.. lebih-lebih lagi couple .. nak shoot pic mlm2 nie pun masalah gak.. maklumlah semuanya amatur dlm dunia fotografi nie... shoot 10 kali yg ok 2 jek... ... seb bek leh padam... lebih kurang jam 11 baru kami bertolak balik ke penang... sampai dlm kol 3 lebih... adeiiiiiii penattttttt... so pagi isnin terus aku apply emergency leave...
ckp ngan boss tak sihat... hehe...
yg hairannya walaupun aku cuti... ade yg kata aku online kat YM.... camne ntah leh jadi camtu... hantu kot... so kepada sesapa yg pm aku haritu... sorry tak balas... maybe hantu tu tak kenal korang... peace...

*sorry gak... gambar2 nie tak berapa clear.... ilmu tangkap gambar mlm2 nie aku tak belajar lagi....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net